Uw laatste aanmaning

Maak snel en gemakkelijk een laatste aanmaning.

Wie zijn wij?

Over ons

De PB Groep is een landelijke organisatie van gerechtsdeurwaarders en incasso specialisten. Er zijn momenteel 200 specialisten werkzaam bij de PB Groep, waaronder 30 (t.k.-)gerechtsdeurwaarders, juristen, incassomedewerkers en automatiseerders. Op het gebied van professionele incasso en creditmanagement oplossingen, onderscheiden wij ons al ruim 70 jaar door kwaliteit, creativiteit en kennis te combineren met een landelijk dekkend netwerk van regionale kantoren. Hierdoor pakt de PB Groep incasso landelijk aan met behoud van de regionale expertise.

De PB Groep zet zich in om voor haar klanten maatwerk te leveren, zoals bijvoorbeeld de branchespecifieke incassodiensten PB Tankcollect en PB Overheden, ondersteund door een hoge automatiseringsgraad. Innovatie en kwaliteit staan daarbij voorop.

Altijd is de PB Groep op zoek naar vernieuwing en uitdaging zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, waarbij het haar ambitie is verder te groeien als grote landelijke speler door klein te blijven.

Neem direct contact met ons op voor een oplossing op maat.